SÖK:

Avdelningar


Blogroll


Arkiv


Space2u - bäst support!

[ 2007-10-20 ] - Avdelningar: Webbhotell, Programmering |

Klockan är 23:32, det är lördag. En detalj hos webhotellet Space2u fungerar inte. Inget kritiskt men tillräckligt för att en inplanerad, nattlig arbetshelg ska bli förstörd. Detta är första gången jag testar deras akuta telefonsupport. Och nog fungerar den alltid! Problemet är fixat. Något som i vanliga fall tar kanske en arbetsdag hos många andra webbhotell ordnas på 15 minuter, en lördag natt. Lamslående bra!

Jobb 23:32 på en lördag? Jo, det är sådant man kan få stå ut med som egen företagare. Men sen så bestämmer man egna arbetstimmar, sovmorgonar och annat trevligt.

Vissa kanske märker att min länkar till Space2u inkluderar affiliate-info vilket gör att jag får provision om ni klickar och sedan handlar. Detta gör dock inte mina åsikter om Space2u mindre sanna. Jag tycker helt enkelt att jag förtjänar något tillbaka för att publicera mina positiva åsikter om Space2u. (Oops, I did it again! =)

One Response

  1. Att välja rätt webbhotell Says:

    […] Prestandamässigt är Space2u det perfekta webbhotellet för små projekt som växer ut ur sitt skal och behöver mer prestanda än t.ex. Loopia. Har man 2000-10000 besökare per dag på en databasdriven hemsida så är SPace2u precis lagom. Space2u har väldigt jämförelsevist väldigt bra responstid vilket gör att hemsidorna upplevs som väldigt snabba. Dessutom har de bra support, läs även mitt inlägg Space2u har bäst support. […]

Kommentera