SÖK:

Avdelningar


Blogroll


Arkiv


Ny sida med mitt auktionssystem

[ 2008-02-01 ] - Avdelningar: Internettjänster, Egna tjänster, CRM |

Jag halkar ofta in i projekt på ett bananskal. Mitt auktionssystem är ett resultat av något sådant. Någon gång under 2003 blev jag ombedd att göra en hemsida till www.jemtlandspantbank.se som ganska snabbt bad om ett auktionssystem. Systemet blev snabbt uppmärksammat av andra pantbankbanker. 2007 färdigställde jag ett helt omarbetat auktionssystem som svar på alla förfrågningar om nya funktioner och förbättringar. Jag såg också till att implementera en helt ny nivå på användarvänlighet och en enorm effektivisering av kundernas administrativa arbete. Resultatet har mottagits, minst sagt, bra.

Nu i dagarna har jag sjösatt mitt auktionssystemet åt ytterligare en kund, denna gång www.pantbankengefle.se.

Det trevliga i det hela är att alla kunder har jag fått genom rekommentation. Jag har alltså inte gjort någon som helst marknadsföring för systemet. Vad jag har fått höra så är mitt auktionssystem bättre, mer lättjobbat och dessutom en bråkdel så dyrt än det som erbjuds av andra.

Användarna först

En stor anledning till de positiva reaktionerna tror jag är att jag sätter användarna först. Med användare menar jag både hemsidebesökarna men också (och minst lika mycket) administratörerna, dvs de som jobbar med systemet. Min inställning är att varje extra minut som krävs för att utföra något blir hela arbetsdagar över ett helt år. Det är oacceptabelt att låta låta administratörerna utföra moment som kan automatiseras.

Något jag inte gillar är system med många funktioner men som är jobbiga att använda. “Jobbiga” kan innebära allt från tidskrävande eller ologiskt upplagda. “Jobbiga” kan dock också handla om estetiskt fula system, första intrycket ÄR viktigt.

Kommentera