SÖK:

Avdelningar


Blogroll


Arkiv


Print to PDF i Firefox (skapa PDF)

[ 2008-02-01 ] - Avdelningar: Lösta problem, Tips & Trix, Mjukvara |

Vista verkar inte gilla Adobe Distiller som ären virtuall skrivare som skapar PDF-fil istället föratt skriva ut på papper som en fysisk skrivare, konceptet kallar “Print to PDF”. Trots ominstallation har jag inte inte lyckats få det att fungera.

Jag har testat flera program men inget av dem lyckas att utföra Print to PDF i Firefox. Nu har jag dock hittat Bullzip PDF printer. Den fungerar helt felfritt. Det bästa av allt är att den är gratis men med litet vattenmärke i ett hörn. Om du behöver Print to PDF för mer kommersiellt bruk så finns det även en betalversion för $29.

Korrektion / tillägg:

  • Gratisvarianten av denna Print to PDF för Firefox visar inte något påtvingat vattenmärke. Däremot lyckas jag inte få bort titel, http-adress, datum samt sidnummer för hemsidedokumentet som jag försöker skriva ut som PDF.
  • Bullzip PDF printer fungerar även i Internet Explorer. Titel, http-adress, datum samt sidnummer för hemsidedokumentet kan lätt tas bort.
  • Utgivaren anger uttryckligen att programmet stöder 64-bit operativssystem.

Kommentera