SÖK:

Avdelningar


Blogroll


Arkiv


E24.se vågar inte kalla Carl Bildt för skattesmitare

[ 2008-04-18 ] - Avdelningar: Övrigt |

Det är skillnad på folk och folk. I sitt bildspel http://www.e24.se/mankvinna/efterborsen/riktliv/artikel_400811.e24?service=slideshow&imgID=5 listar E24.se kända skattesmitare. Man visar dock sin försikt på ett komiskt sätt när f.d statsminister Carl Bildt kommer på tapeten.

Man skriver “Någon skattebrottsling är inte utrikesminister Carl Bildt, men nyligen upptaxerade skatteverket honom med 5 miljoner kronor.” Detta alltså i en lista som man uttryckligen kallar “Kända skattesmitare” med bl.a Boris Becker, Ingmar Bergman, Wesley Snipes och Al Capone. Carl Bildt blev upptaxerad, alltså hade fel begåtts.

Capone blev aldrig fälld och Snipes väntar på dom, de fick dock inte samma ömma behandling. Kommetarer känns överflödiga. =)

Kommentera