SÖK:

Avdelningar


Blogroll


Arkiv


ChiliHouse - Ny webshop med fokus på chili

[ 2008-04-20 ] - Avdelningar: Internettjänster, Egna tjänster |

Nu är ChiliHouse.se färdigt. Det är en webshop som baseras på mitt ehandelsystem som även används av bland annat www.evasunderklader.se. ChiliHouse säljer chilisåser, marinader och annat för att göra maten starkare. Grundaren Dennis jobbar för fullt med att skriva produkttexter och informationstexter om chili etc så någon egentlig försäljning finns inte ännu. Målet är vara färdig med alla detaljer 31:a maj.

ChiliHouse’ styrka ligger i att vara nischad

Att ChiliHouse är en nischad webshop är väl det minsta man kan säga. Det är dock ofta inte ett särskilt stort problem. Nischade webshoppar brukar nämligen gå bra. Detta är något som bekräftas gång på gång. Anledningen är att det sällan finns fysiska butiker som skulle kunna utgöra någon konkurens. En väldigt nischad fysisk butik skulle lida av för liten efterfrågan per capita. En webshop har inte samma problem då shoppen är tillgänglig för hela Sverige, om inte mer.

Kommentera