SÖK:

Avdelningar


Blogroll


Arkiv


Få “Humor från TV4″ och “Parlamentet 4″ på DVD

[ 2008-09-05 ] - Avdelningar: Övrigt |

Jag har “Humor från TV4″ och “Parlamentet 4″ på DVD att ge bort. Varför? Efter ett intressant och givande samtal om TV-marknadsföring med Ove Johansson på TV4 fick jag “Humor från TV4″ och “Parlamentet 4″ på DVD, trots att jag med ett ärligt leende förklarade att det inte var nödvändigt för dessa serier faller mig inte i smaken. “Ge bort dem då”, svarade Ove.

Så nu sitter jag här med “Humor från TV4″ och “Parlamentet 4″ på DVD som jag tänkte ge bort. Båda fodralen är obruta, dvs plomberingsplasten sitter kvar. Enligt Discshop.se kostar dessa 338kr tillsammans.

Om du vill ha dessa skivor så lämna en kommentar nedan. Du får mer än gärna nämna detta inlägg i din egen blogg.

2008-09-14 kommer jag välja ut en av er som får filmerna. För enkelhetens skulle tänkte jag betala frakten själv.

Mer om filmerna:

TV4 filmer

Humor från TV4 (speltid 151min)

Beskrivning: Samla några av de allra roligaste höjdpunkterna ur TV4’s digra arkiv av humorprogram, med gräddan av Sveriges underhållare och komiker i oförglömliga sketcher och situationer, och du har några timmars sanslös skrattfest framför dig!

DVD’n Humor från TV4 innehåller en generös mångd inslag plockade ur Parlamentet, Hjälp!, Hey Baberiba, Time Out, Situation Magnusson samt Det bästa med Felix Herngren.

Möt familjen i deras mödosamma strävan i vardagen, Johan Glans i ett axplock misslyckade självmordsförsök ur Hälp!, ett koppel rolighetsministrar ur Parlamentet, upptäck kulturens sanna väsen med Dan Bäckman och mycket, mycket mer.

Dessutom är DVD’n berikad med extra vasst bonusmaterial, bl a ur Parlamentet med Sveriges hetaste stjärnskott på komikerhimlen just nu - Björn Gustavsson.

“Åh vad roligt!” som Papi Raul sjulle ha sagt.

Parlamentet volym 4 (speltid 195min)

Beskrivning: TV4:s mångfaldigt prisbelönta humorprogram, där hänsyn, artighet och respekt är okända begrepp, är tillbaka.

I god tradition blir det vässat, frispråkigt, överraskande, upprörande och mycket humor när gräddan av Sveriges komiker drabbar samman och kämpar om publikens röster. De båda lagen ger en skruvad och lätt absurd bild av dagens samhälle när de avfyrar träffsäker satir och ironi både högt och lågt. Allt för att gå segrande ur moment som “Tips från coachen”, “Ja & Nej”, “Klart man hänger med” och “Aktuell rapport”.

Anders S Nilsson guidar dig igenom denna DVD som innehåller det bästa från säsongerna 2005, 2006 samt delar av 2007. Däröver får du extramaterial som är visat tidigare i form av “Bortklippta scener”, “Missar & Sånt”, “Roliga Klipp” m.m.

Medverkande: Sofia Bach, Magnus Betner, Henrik Dorsin, Dan Ekborg, Gustav Hammarsten, Felix Herngren, Henrik Hjelpt, Johan Glans, Robert Gustavsson, Pia Johansson, Sissela Kyle, Annika Lantz, Babben Larrson, Peter Magnusson, Petra Mede, Johan Rheborg, Henrik Schyffert, Helge Skoog, Mikael Tornving, Johan Ulveson och Johan Wahlström.

11 Responses

 1. Ricky Says:

  Jag tar dom gärna :)

 2. Martin Tallvid Says:

  Jag tänkte köpa filmen till min underbara 12-åriga dotter i födelsedagspresent (hon fyller den 12 sept). Men det blir ju betydligt billigare så här. Dessutom kan hon ju då få en bonuspresent.Kanske en prinsessbakelse.

 3. Ola Says:

  Måste man skriva något fyndigt för att få DVD skivorna!

 4. admin Says:

  Nej, du behöver inte skriva något fyndigt.

 5. Jennifer Says:

  Jag fyller år den trettonde =D
  Och jag kollar ofta på parlamentet och viss “tv4″ humor också..=)

 6. Lars C Says:

  Hej! Kreativt! Min dotter Matilda fyller faktiskt 10 år på söndag 14/9!(det är sant!) Därför surfar jag efter annonser om just dessa dvd, hon skulle bli väldigt road av att vinna Humor på TV4, Björn är hennes idol!, själv gillar jag Parlamentet skarpt. Jag har alltid varit intresserad av marknadsföring och kul reklam. Du har i alla fall lyckats trigga mitt intresse för båda saker i detta erbjudande. Kanske till och med att undersöka arbetsmöjligheter inom detta! Själv jobbar jag bara med siffror..

 7. admin Says:

  Då var det dags att välja. Då det var så få kommentarer så kastade jag tärning. Det blev kommentar #2, alltså Martin Tallvid. Grattis!

  Martin, jag skickar mejl till dig nu men om det inte skulle komma fram så mejla mig på info@marcinnowak.se.

 8. admin Says:

  Jag fick aldrig något svar på mitt mejl till Martin Tallvid så jag testar med “Ricky”. …

 9. Ricky Says:

  Och jag svarade =) Tack!

 10. Ricky Says:

  Och DVD-filmerna kom fram, tackar så mycket!

 11. Martin Tallvid Says:

  Näe, va taskigt. Jag har inte fått nåt mail från dig…
  Men huvudsaken är ju att pilsnern är källarsval och dottern blir nog glad ändå.

Kommentera