SÖK:

Avdelningar


Blogroll


Arkiv


PRIORITET INKASSO AB - Securitas spänner muskler när parkeringsböter ska betalas

[ 2008-11-27 ] - Avdelningar: Övrigt |

Då var det dags att betala för parkeringsböter. Jag skulle kunna spy galla över Securitas för 11 minuter utanför min egen dörr (Securitas kallar det “port”) i samband med flytt. Något mycket roligare är att “PRIORITET INKASSO AB” är det namnet som dyker upp på Internetbanken när p-boten ska betalas. Det finns en gräns när strävan efter dominant klingande namn övergått till barnsliga sandlådenamn (läs: idioti).

3 Responses

  1. Erik Says:

    Securitas eget namn har dom ju bytt också eftersom det gamla varumärket var kört. På grund av att det förknippades med våld och batonger. Nu heter dom Niscayah, som är sanskrit och betyder ungefär samma sak…

  2. Micke Says:

    Niscayah har inget med parkeringsboter eller väktare ÖHT att göra. Niscayah är ett teknikföretag som även pysslar med larmmottagning och förmedling för stora - medelstora företag. Väktarna med batong tillhör fortfarande företaget Securitas.

  3. agge Says:

    securitas är inget annat än ett gäng idioter

Kommentera